Zopa tricikli ZooGo Bee sárga/fekete tolókarral

Zopa tricikli ZooGo Bee sárga/fekete tolókarral
Zopa tricikli ZooGo Bee sárga/fekete tolókarral
Raktáron  7 db
29 990 Ft
Tricikli 18-72 hónapos gyerekek számára készült. Ez a sokoldalú tricikli együtt nő a gyermekkel, segíti az önállóságának és motorikai képességének fejlesztését.
A tricikli a gyermek korának függvényében 4 különböző módon használható.
fázis: 18 m+
Tricikli-használat az összes kiegészítő segédelemmel. A szülő a triciklit a szülőkormány segítségével tolja, a gyermek nem pedáloz, a pedálok a nagyobb biztonság érdekében le vannak csatlakoztatva, a gyermek lábai a kiegészítő lábtartókon nyugszanak. A szülőkormány magassága egyedileg beállítható a szülő számára. A napellenző tető felhajtható vagy teljesen leszerelhető. Az ülés puhán párnázott, a gyermek biztonságos ülésére az oldalsó karfa és a hárompontos biztonsági öv ügyel. A tricikli kerekei nem kaphatnak defektet. Eva anyagból készülnek, azaz a haladás velük zökkenőmentes és szinte zajtalan.
fázis: 24 m+
Tricikli-használat egyes kiegészítő segédelemekkel. A szülő a szülőkormány segítségével még tetszés szerint tolhatja a triciklit, ám a gyermek már eközben pedálozik. A kiegészítő passzív lábtartók le vannak hajtva, hogy ne akadályozzák a zavartalan mozgást. A szülőkormány magassága egyedileg beállítható a szülő számára. A napellenző tető felhajtható vagy teljesen leszerelhető. Az ülés puhán párnázott, a gyermek biztonságos ülésére az oldalsó karfa és a hárompontos biztonsági öv ügyel. A tricikli kerekei nem kaphatnak defektet. Eva anyagból készülnek, azaz a haladás velük zökkenőmentes és szinte zajtalan.
fázis: 30 m+
A szülő már nem használja a szülőkormányt (egyszerűen eltávolítható), úgyhogy a gyermek teljesen egyedül vezeti a triciklit. A napellenző tető felhajtható vagy teljesen leszerelhető. Az ülés puhán párnázott, a gyermek biztonságos ülésére az oldalsó karfa és a hárompontos biztonsági öv ügyel. A tricikli kerekei nem kaphatnak defektet. Eva anyagból készülnek, azaz a haladás velük zökkenőmentes és szinte zajtalan.
fázis: 48 m+ (akár 72m)
A tricikliről eltávolítható az összes segédelem, pl. az oldalsó karfa, a kárpitozott háttámla és a biztonsági öv. A gyermek egyedül ül rá a triciklire és egyedül száll le róla, egyedül pedáloz és egyedül vezeti a járművet. A tricikli kerekei nem kaphatnak defektet. Eva anyagból készülnek, azaz a haladás velük zökkenőmentes és szinte zajtalan.
- beállítható magasságú szülőkormány
- szülőkormányra akasztható praktikus apróságtartó zseb
- levehető, színben összehangolt napellenző
- lehajtható passzív lábtartók a legkisebbek számára
- a legkisebbek kényelme érdekében kárpitozott ülés
- a biztonsági övek és az oldalsó karfa ügyelnek arra, hogy a gyermek helyesen üljön
- kormányra szerelhető kosár
- nagy játéktartó kosár a hátsó kerekeknél
- pedálreteszelés funkció arra az esetre, ha a szülő tolja a triciklit
- súlya: 6,6 kg
- mérete: 104 cm x 75 cm x 38 cm
8595114431687
2190
6,6 kg
12 hónap
Nem lehetséges
HU raktárban
Zopa
1-3 munkanapon belül