Fillikid háti hordozó hátizsákkal olivazöld 18003

Fillikid háti hordozó hátizsákkal olivazöld 18003
Fillikid háti hordozó hátizsákkal olivazöld 18003
Raktáron  9 db
69 990 Ft
A Fillikid háti hordozójával semmi sem akadályozza a közös utat gyermekeddel. Ez a hordozó nemcsak stílusos, hanem a legapróbb részletekig átgondolt is.
Az állítható hordozórendszer nemcsak optimális ülést kínál a gyermeknek, hanem a szülőknek is kényelmes illeszkedést kínál.
Az állítható és jól párnázott fogantyúk védik a vállakat, a csípőöv pedig megakadályozza, hogy a gyermek teljes terhe a hordozó hátára nehezedjen.
Különösen megerőltető túrákon a hátsó hálószövet szellőzőrendszere különösen jó a felesleges izzadás ellen.
Az ülés minden belső része puha és kényelmesen párnázott, és gyermeke az 5 pontos övrendszernek köszönhetően mindig biztonságosan van rögzítve.
A hordozó legfeljebb 20 kg súlyig terhelhető, és többek között elegendő tárolórekeszt kínál, hogy minden kéznél legyen egy stresszmentes kiránduláshoz.
Szuper praktikus: ha minden túl nehéz lesz az Ön számára, a hordozónak van egy levehető hátizsákja. Ennek elegendő tárhelye van, és cipzárral könnyen eltávolítható.
A kis hátizsák pelenkázóval van felszerelve, ezért praktikus is. A hátsó felület vízálló, kivehető napernyővel véd a túl erős napfénytől.
9120094655069
ingyenes
2 kg
12 hónap
Nem lehetséges
HU raktárban
Fillikid
1-3 munkanapon belül