Dutch Oven öntöttvas főzőedény fedélemelővel 4 liter 63007

Dutch Oven öntöttvas főzőedény fedélemelővel 4 liter 63007
Dutch Oven öntöttvas főzőedény fedélemelővel 4 liter 63007
Dutch Oven öntöttvas főzőedény fedélemelővel 4 liter 63007
Dutch Oven öntöttvas főzőedény fedélemelővel 4 liter 63007
Dutch Oven öntöttvas főzőedény fedélemelővel 4 liter 63007
Dutch Oven öntöttvas főzőedény fedélemelővel 4 liter 63007
Dutch Oven öntöttvas főzőedény fedélemelővel 4 liter 63007
Dutch Oven öntöttvas főzőedény fedélemelővel 4 liter 63007
Dutch Oven öntöttvas főzőedény fedélemelővel 4 liter 63007
Dutch Oven öntöttvas főzőedény fedélemelővel 4 liter 63007
Dutch Oven öntöttvas főzőedény fedélemelővel 4 liter 63007
Dutch Oven öntöttvas főzőedény fedélemelővel 4 liter 63007
Dutch Oven öntöttvas főzőedény fedélemelővel 4 liter 63007
21 390 Ft
Ez a hozzáillő fedővel ellátott öntöttvas holland sütő tökéletes edény a kültéri konyhában. Akár állandó kandallóban, akár tábortűzön vagy grillsütőn, a 4 literes főzőedénnyel a kinti ételkészítést a normál grillezésen túl is bővítheti. A biztonságos állvány érdekében a Dutch Oven alátéttel rendelkezik, így még egyenetlen felületeken is stabilan áll.
A holland sütővel való főzés nagyon változatos: a puha hústól az ízletes serpenyőben sült zöldségeken át a rusztikus kenyérig vagy nedves süteményekig. Fűthető szénnel, briketttel vagy közvetlenül fával. A tömör öntöttvas formának köszönhetően a hő jól eloszlik, és az ételek gond nélkül, egyenletesen elkészíthetők. A hővezetés miatt a fedél is elnyeli a hőt, és puszta kézzel nem lehet hozzányúlni. Ezért egy praktikus fedélemelőt is tartalmaz a szállítási terjedelem. A fedélnek megemelt éle is van, így több parazsat vagy szenet lehet ide helyezni. Tároláshoz zsírozza ki a holland sütőt, helyezzen bele egy darab konyhai papírt, és hagyja nyitva a fedelét.
Fűszerezés: Az első ízesítéshez forró vízzel öblítsük le az edényt és a fedőt, majd dörzsöljük be a Dutch Oven-t íztelen, növényi zsírral. Most tegyük az edényt fejjel lefelé a sütőbe 180°C-ra egy órára, majd dörzsöljük egyenletesen a maradék zsírral. Kérjük, rendszeresen végezze el ezeket a lépéseket, hogy az edény pórusai beteljenek, és patina képződjön, amely megvédi az edényt a rozsdától.
Tisztítás: A tisztításhoz csak forró vizet használjon, a nagyobb ételmaradékokat pedig kefével dörzsölje le. Ne használjon szappant vagy mosószert, és minden tisztítás után zsírozza be újra az edényt. Ne tároljon ételmaradékot vagy hamut a holland sütőben, mivel ezek a nedvességgel együtt rozsdaképződést okoznak.
W_63007
2190
8 kg
12 hónap
Nem lehetséges
EU raktárban
4-6 munkanapon belül