Avent mellszívó szett Natural elektromos

Avent mellszívó szett Natural elektromos
Avent mellszívó szett Natural elektromos
Raktáron  3 db
59 990 Ft
Fejő-, tároló- és etetőkészlet
Ideális választás olyan édesanyák számára, akik le szeretnék fejni az anyatejüket, minden olyan kellékkel egy készletben, ami szükséges a fejéshez, az anyatej tárolásához és a baba táplálásához. Az ultra soft cumifejjel rendelkező cumisüvegeink hasonlítanak a mell természetes formájához, ezzel megkönnyítve a cumisüveg és a szoptatás kombinálását.
Természetes mozgást lehetővé tevő technológia a tej gyorsabb áramlásáért*
Egydarabos
Fejés, tárolás, etetés.
Vezetékes használat
Természetes mozgást lehetővé tevő technológia a tej gyorsabb áramlásáért*
Több tejet tud lefejni kevesebb idő alatt* a párnával, amely ugyanúgy stimulálja a melleket a tej lefejéséhez, mint a baba. Tökéletesen vált stimulációs módból fejési módba, és kellő mértékű mellbimbó-stimulálásról és szívásról gondoskodik a maximális tejáramlás érdekében. Tejáramlás-beinduláshoz szükséges időre (tejleadó reflex beindulásáig eltelt idő – MER) vonatkozó eredmények alapján. *
Egy méretű, puha és adaptív szilikonpárna
Egyetlen, univerzális méret. Mivel mindannyiunkat különböző formák és méretek jellemeznek, a szilikonpárna lágyan hajlik és alkalmazkodik, hogy illeszkedjen az adott mellbimbóhoz. A mellbimbó-méretek 99,98%-ához illeszkedik* (max. 30 mm).
Nem szükséges előrehajolni fejés közben
Helyezkedjen el kényelmesen a fejéshez: ennek a kialakításnak köszönhetően egyenesen tud ülni, előredőlés nélkül. Előredőlést nem igénylő, klinikailag bizonyított, kényelmes fejési testhelyzet*. A termék 20 résztvevővel végzett klinikai tesztjének eredményei alapján (2019); A résztvevők 90%-a találta kényelmesnek a fejési testhelyzetet (egyes elektromos mellszívó); A résztvevők 95%-a találta kényelmesnek a fejési testhelyzetet a dupla elektromos mellszívó esetében).
Személyre szabott élmény, 8 + 16 beállítási fokozat
Igazítsa mindegyik alkalmat a saját igényeihez számos különféle stimulálási és fejési beállítással. Mellszívónk 8 stimulálási és 16 fejési fokozatot kínál a személyre szabott élményhez.
Csendes motor a diszkrét használathoz bárhol (vezetékes használat)
Csendes, áramvonalas kialakítású motorunknak köszönhetően bárhol, bármikor fejhet. Kizárólag vezetékes használat.
Biztonságos tárolás és szállítás
A Philips Avent tárolópoharak biztonságosan záró fedéllel rendelkeznek, így biztos tárolást és szállítást tesznek lehetővé.
Könnyen kezelhető illesztésekkel
Szállításhoz és etetéshez.
Hűtőben/mélyhűtőben való tárolásra
A legváltozatosabb felhasználási lehetőség érdekében.
Természetes mell-érzet a cumifej széles, mellbimbó alakjának köszönhetően
A széles, mell alakú cumifej természetes mell-érzetet biztosít, amely a cumifejet rendkívül hasonlóvá teszi a mellhez. Ezáltal gyermeke könnyebben meg tudja szokni a szoptatás és a cumisüvegből való etetés váltogatását.
Ultra soft cumifej, amely a női mell tapintását utánozza. Hasfájást csökkentő szelep a hasfájás és a teltségérzet csökkentésére.
8710103930716
ingyenes
2 kg
12 hónap
Nem lehetséges
HU raktárban
Avent
1-3 munkanapon belül